رونمایی از قالب فروشگاهی همتا کاملا ایرانی جهت خرید و مشاهده کلیک کنید

چگونه سایت بسازیم؟ بدون برنامه نویسی

ساخت سایت بدون کدنویسی با وردپرس (چگونه سایت بسازیم؟ آیا بدون نیاز به برنامه نویسی می‌توان سایت ساخت؟

 

چرا که نه همراه شما هستیم تا سایت خود را از ۰ تا ۱۰۰ طراحی کنید.در کل ۷۰% وب سایت های دنیا با php ران میشوند (منبع) که در بین cms هایی که با php پیاده سازی شده اند وردپرس در رتبه ی اول با ۷۴% درصد استفاده است ( منبع ) آموزش گام به گام برای ساخت سایت با وردپرس رو برای کسانی که کد نویسی نمیدونند ارائه بدم و امید وارم براتون مفید بوده باشه

 

قدم اول بدونیم که چرا ساخت سایت برای کسب کار ما ضروری است

خب برای اینکه ارتباط شما با مشتریان خود کار را راحت کنید.شما با داشتن وبسایت بدون محدودید در هر شبانه روز محصولات و خدمات خود را به مخاطبان به نمایش بگذارید خیلی مختصر توضیح دادم که متوجه بشید. این مقاله را ادامه دهید و با مبانی مقدماتی ساخت وب‌سایت اینترنتی آشنا شوید.

 

خب حالا چگونه وبسایت راهندازی کنیم

شما میتونید با استفاده از سه مرحله ی زیر سایت خود را راهندازی کنید.

۱. ساخت سایت با استفاده یک وبلاگ و خرید دامنه بر روی وبلاگ

۲. یا میتونید از سایت سازها استفاده کنید که خیلی راحت با عضویت در سایت ساز ها و با پرداخت هزینه اندک صاحب سایت خود باشید.

۳. و مرحله سوم استفاده از سیستم وردپرس میباشد. که میتونید صاحب سایت و مالک سایت خود باشید سیستم مدیریت وردپرس (CMS) ایجاد سایت فروشگاهی.شرکتی.خبری.وبلاگی و…برای شما به انتخاب میگذارد.

 

پیشنهاد ما برای شما استفاده از مرحله سوم میباشد

 

مرحله اول برای ساخت وبسایت خرید دامنه میباشد (دامنه چیست؟)

شما در مرحله اول باید یک دامنه خریداری کنید.پس شما سعی کنید نامی انتخاب کنید که به کسب کار شما و فهم آن برای کاربران سایت راحت باشد.برای خرید دامنه میتونید داخل گوگل سرچ کنید خرید دامنه سایت های مختلفی است که میتونید بعد عضویت دامنه مورد نظر را سرچ کنید و خریداری نماید.

مرحله دوم خرید هاست (انواع هاست برای ساخت سایت)

اصلان هاست چیست؟

برای اینکه وبسایت ما در کل اینترنت به صورت ۲۴ ساعته قابل دسترس باشه نیاز به کامپیوترهایی داریم که ۲۴ ساعته روشن  و متصل به اینترنت باشند. برای همین یکسری شرکت ها کامپیوترهایی با این ویژگی در اختیار کاربرها قرار میدند که به این شرکتها، شرکتهای هاستینگ یا میزبانی گفته میشه . فضا و امکاناتی که از این کامپیوترها در اختیار شما قرار می گیرد بهش هاست گفته میشود که فایلهای مورد نیاز ما قراره در این هاست میزبانی بشه.

دو نوع هاست داریم هاست ویندوز یا لینوکس محبوب‌ترین کنترل پنل‌های ویندوزی می‌توان به Website Panel, Plesk و از محبوب­ترین کنترل پنل‌های لینوکسی می‌توان به Cpanel, DirectAdmin اشاره کرد.
معمولاً برای سایت‌هایی که با زبان asp.net و پایگاه داده‌ی MYSQL ساخته می‌شوند از هاست‌های ویندوزی استفاده می‌شود.
سایت‌هایی که با زبان php و پایگاه داده‌ی MYSQL ساخته می‌شوند نیز، از هاست‌های لینوکسی استفاده می‌شود.
با توجه به اینکه وردپرس با زبان php توسعه‌یافته است، پیشنهاد می‌کنیم از هاست‌های لینوکس استفاده شود.

پیشنهاد ما برای خرید هاست

بعد از خرید هاست و دامنه

برای راه‌اندازی یک وب‌سایت به دو موردنیاز است که حتما باید داشته باشیم:

۱. دامنه یا همان نام سایت

۲. هاست یا همان فضای سایت

بعد از تهیه این دو مورد باید دامنه را به‌وسیله‌ی DNSهایی که شرکت ارائه‌دهنده هاست در اختیار شما قرار داده است به هاست خود متصل کنید.

 

سیستم مدیریت محتوا

این سیستم در دو شکل ارائه می‌شود یا به‌صورت پولی عرضه می‌شود که اختصاصی هم نامیده می‌شود و برای کارهای خاصی استفاده‌شده و کاربرد محدودی دارد.

سیستم مدیریت محتوای متن‌باز رایگان هستند. همه می‌توانند از این سیستم استفاده کنند و نیازی به پرداخت هزینه ندارند. ویژگی‌های مفید این سیستم‌ها این است که برای داشتن آن‌ها در طولانی‌مدت نیز هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید. به دلیل اینکه متن‌باز هستند، همه می‌توانند در آن تغییراتی ایجاد کنند. قالب‌های بسیار زیادی برای آن‌ها ارائه‌شده است. موتورهای جستجو هم این سیستم‌ها را دوست دارند. 

انواع سیستم مدیریت محتوای متن باز

۱. وردپرس (WordPress)

۲. جوملا (Joomla)

و…

در بین سیستم‌های مدیریت محتوای فوق وردپرس کاربرد گسترده‌ای دارد و بیش از ۷۰ درصد سایت‌های کل جهان از این CMS استفاده می‌کنند. این سیستم برخلاف رایگان بودن بسیار قدرتمند است و امکانات فوق‌العاده بالایی دارد و همه افراد با هر سطح از دانش می‌توانند با این سیستم کار کنند.

 

برخی از مزایای وردپرس

۱. پلتفرم منعطف

۲. دسترسی سریع و آسان

۳. نصب و راه‌اندازی آسان

۴. بروز رسانی خودکار

۵. شامل ابزارهای کامل جهت راه‌اندازی انواع سایت‌ها

۶. افزونه‌های بسیار کاربردی که کار با سایت را راحت می‌کند.

۷. دارای پوسته و قالب‌های خیلی متنوع

 

خب دیدید که با کمی تحقیق و تلاش یک دامنه و هاست خریداری کردیم حالا شما اگر نمی‌خواهید هزینه بالایی برای داشتن سایت کنید، بهتر است طراحی سایت با وردپرس را کامل یاد بگیرید. با یادگیری طراحی سایت با سیستم مدیریت محتوای وردپرس به‌راحتی می‌توانید برای اطرافیانتان نیز سایت بسازید و از این راه کسب درآمد هم داشته باشید.

این آخر کار نیست بعد خرید دامنه و هاست باید شما بتونید وردپرس را روی هاست خود نصب و اجرا کنید در جلسه بعدی آموزش خواهیم داد چطور دامنه و هاست خریداری کنیم جلسات را به آرامی پیش میریم تا بهتر یاد بگیرید.

 

 

خدمات طراحی سایت
وبینا وب
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *